Zvogëlohet numri i pickimeve nga rriqrat në Malishevë

rriqrat kujdes

Në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve e cila u mbajt sot, drejtori për shëndetësi, Hajdin Berisha, tha se situata epidemiologjike me EHKK, është e qetë, ndërsa thumbimet nga rriqrat, janë zvogëluar në masë të madhe dhe rastet e thumbimeve janë të pakta. në përgjithësi situata vazhdon të jetë e qetë dhe pa raste të infektimit me këtë virus.