Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Zjarrfikësit intervenuan dhe me sukses shuan zjarrin në malet mes Gurbardhit dhe Turjakës – Malisheva Press

Zjarrfikësit intervenuan dhe me sukses shuan zjarrin në malet mes Gurbardhit dhe Turjakës

Njësia e zjarrfikësve në Malishevë, pas një intervenimi të suksesshëm në orët e mbrëmjes, e kanë shuar zjarrin në malet mes Gurbardhit dhe Turjakës, në Komunën e Malishevës. Zjarri i cili kishte përfshirë disa hektarë mal, ishte shuar përreth një orë.

Deri me tani nuk dihen ende shkaqët e zjarrit, por dyshohet që zjarrëvënia ka qenë e qëllimshme.