Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Zgjedhjet në Malishevë: Ja kush u rrit dhe kush humbi vota – Malisheva Press

Zgjedhjet në Malishevë: Ja kush u rrit dhe kush humbi vota

Skena politike në Malishevë ndonëse në dukje duket se nuk ka ndryshuar ajo megjithatë ka marrë një pamje tërësisht të re përsa i përket lëvizjes së fuqisë politike tek partitë.

Krahasimi i rezultateve të zgjedhjeve lokale të vitit 2013 me ato të 22 tetorit të këtij viti tregojnë për ndryshim apo rritje, stagnim dhe zvogëlim të partive.

Ja tabela dhe rezultatet sipas subjekteve: