Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Zëvëndësministri i shkruan “poezi për lopë” në raportin e dorëzuar Haradinajt – Malisheva Press

Zëvëndësministri i shkruan “poezi për lopë” në raportin e dorëzuar Haradinajt

Zëvëndësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Shukri Maxhuni i ka dorëzuar një raport “perlë” kryeministrit Haradinaj.

Maxhuni që është edhe doktor shkence e bën një ndërlidhje interesante mes bujqësisë, blegtorisë dhe rëndësisë së lopëve.

 

 

Ky raport i menduar thellë përfundon me thënjen se kafshët qumështore janë fabrikë, dhe se kush ka një të tillë, ka një fabrikë!/Indeksonline/