Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Zbulohet arsyeja përse shërbejnë dy vrimat në atletet “Converse” – Malisheva Press

Zbulohet arsyeja përse shërbejnë dy vrimat në atletet “Converse”

20160621203742976646

Përdoruesit e atleteve “All Star” nga kompania Converse, kanë mundur të vërejnë dy vrima shtesë që gjenden anash atleteve dhe ka dy arsye se prëse ekzistojnë ato.

Edhe pse duket se janë një dizajn unik i “Converse”, ato në fakt kanë një qëllim më praktik.

Siç mund të dinë shumica e njerëzve që mbathin atlete, nëse ecni për një kohë të gjatë, këmbët nxehen dhe mund të djersiten, prandaj vrimat shërbejnë për ajrosje të këmbëve.

Vrimat ndihmojnë që të qarkullojë ajri derisa ju ecni dhe kjo ndihmon në parandalimin e nxehtësisë dhe erën e keqe.

Arsyeja e dytë se përse këto vrima gjenden anash këpucëve, është që t’ua mundësojë njerëzve të jenë më kreativ në lidhjen e tojave.