VV vazhdon tubimet nëpër fshatra: Atrazupi dhe Maxharra vendtakimet e djeshme

Vetëvendosja ka vazhduar tubimet me qytetarë në lagje dhe fshatra të komunës së Malishevës.

Mbrëmë kandidati i saj Adem Berisha  bashkë me bartësin e listës Alban Krasniqi dhe kandidatët tjerë për kuvend komunal kanë mbajtur tubime në fshtrat Astrazup dhe Maxharrë ku kanë shpalosur programin e tyre dhe kandidatët për asamble.

Sipas njoftimit thuhet se Lëvizja VETËVENDOSJE! po merr mbështetje në të gjitha fshatrat e Malishevës.