Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Vija e dorës tregon personalitetin tuaj – Malisheva Press

Vija e dorës tregon personalitetin tuaj

vijat_doresE dini që vijat e dorës suaj tregojnë për personalitetin tuaj? Vija e zemrës është një tregues i rëndësishëm i ndjenjave tuaja dhe çdo gjë që sillet rreth dashurisë. Në foto janë dhënë vijat sipas asaj që mund të jeni të përfshirë dhe ju, është një tregues për ndjenjat tona. Ekzistojnë katër pozicione që mund të gjenden vija e zemrës suaj, më poshtë është dhënë dhe sqarimi në lidhje me karakteristikat që përfshin kjo vijë.

Pozicioni A, nëse vija që lidhet me zemrën tuaj fillon nën gishtin e mesëm, ju keni lindur të jeni një udhëheqës, një person ambicioz, i pavarur , inteligjent dhe keni të shprehur cilësitë e gjykimit dhe vendimmarrjes. Ju jeni më pak të ndjeshëm dhe të ftohtë për të tjerët.

Pozicioni B, nëse vija që lidhet me zemrën tuaj fillon në mes të gishtit tregues dhe të mesëm, atëherë ju keni konsideratë dhe jeni të sjellshëm me të tjerët. Përveç kësaj, ju jeni gjithashtu në mëdyshje dhe të kujdesshëm kur të tjerët janë të shqetësuar, por ju jeni një person i besimit. Keni sens të përbashkët me të tjerët kur vendosni.

Pozicioni C, në qoftë se vija qe lidhet me zemrën tuaj fillon nën gishtin tregues keni të njëjtat karakteristika si personi të cilit vijat e zemrës fillon nën gishtin e mesëm pozicioni A.

Pozicioni D, nëse vija që lidhet me zemrën tuaj fillon në mes të gishtit tregues dhe gishtit të madh, ju jeni plot durim, të kujdesshëm, qëllim mirë dhe zemërbutë./b.l/noa.al/