Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Videolajm / Kur fati është në anën tënde ndodhin dhe mrekulli – Malisheva Press

Videolajm / Kur fati është në anën tënde ndodhin dhe mrekulli

makina

Pronari i kësaj makine është vërtetë me fat! Falë disa turistëve, të cilët ndërhynë u shmang përfundimi në det.

Ndërsa vetëm gomat e përparme dhe turiri i makinës e ndante nga përfundimi në det, kalimtarët e rastit u ulën mbi kofano për të balancuar peshën.

Më pas u ndërhy duke e lidhur me disa litarë deri sa mbërriti policia. Kjo ngjarje ka ndodhur në Turqi në Bosfor.