Vetëvendosje zgjeron strukturën e saj në fshatin Vërmicë (Foto)

Lëvizja Vetëvendosje Qendra në Malishevë po vazhdon dinamikën e saj të zgjedhjeve të brendshme, duke zgjedhur strukturat e saj të pikave në fshatrat dhe lagjet e komunës së Malishevës.

Mbrëmë ky subjekt politikë ka realizuar procesin e saj zgjedhor në fshatin Vërmicë dhe në këtë rast ka zgjedhur kryesin e pikës në këtë fshat. Ky aktivitet zgjedhor është bërë i ditur përmes një postimi në faqen zyrtare të Vetëvendosjes në Malishevë.

Më poshtë keni postimin e plotë të Lëvizjes Vetëvendosje: