Vetëvendosje takime intensive mobilizuese në çdo fshat të Malishevës (Foto)

Në vazhdën e tubimeve mobilizuese për zgjedhjet e 11 qershorit, mbrëmë Lëvizja VETËVENDOSJE! ka mbajtur tubim mobilizues në fshatin Tërpezë e Poshtme.

VV në Malishevë përmes një postimi në faqen e saj në facebook ka njoftuar për mbajtjen e tubimit.

Në këtë tubim, qytetarët e pranishëm patën rastin të diskutojnë së bashku me kandidatët për deputet , për shumë probleme dhe halle që i preokupojnë jo vetëm ata por të gjithë qytetarët e Kosovës.

Po ashtu, sipas qytetarëve të pranishëm krijimi i mundësive të reja për fëmijët e tyre dhe për Kosovën është i mundur vetëm me Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Nga foto e postuara shitet që në këtë takim kanë marrë pjesë edhe kandidatët për deputete të Lëvizjes VETEVENDOSJE! nga Komuna e Malishevës.

Më poshtë keni postimin e plotë të VETËVENDOSJES!: