Vetëvendosje shpalos programin qeverisës edhe në fshatin Temeqinë (Foto)

Aktiviteti politik, takimet dhe tubimet me qytetarë, në lagjet dhe fshatrat e Komunës së Malishevës si duket nuk kanë të ndalur nga Lëvizja Vetëvendosje. mbrëmë kandidati për kryetar i shoqëruar nga zyrtarë të lartë të këtij subjekti politik, kanë takuar banorët e fshatit Temeqinë. Ku para të pranishmeve kanë shpalosur 30 pikat e programit dhe po ashtu kanë marrë mbështetje të fuqishme. kështu është thënën një postim të kandidatit Adem Berisha në faqen zyrtare të tij në facebook: