Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
VETËVENDOSJE! publikon video me argumentet e saj kundër Zajednicës (video) – Malisheva Press

VETËVENDOSJE! publikon video me argumentet e saj kundër Zajednicës (video)

asociacioni“Zajednica” është kundër kushtetutës dhe ligjeve të tjera të Republikës së Kosovës. Kështu fillon teksti përmes së cilit Vetëvendosje ka vazhduar fushatën në kundërshtim të marrëveshjes Mustafa-Vuçiq e cila komunave me shumicë serbe në Kosovë i njeh privilegje që bien ndesh me kushtetutën e Kosovës por edhe me standardet ndërkombëtare.

Shikoni videon: