Vetëvendosje në Tërpezë të Poshtme, pjesëmarrja e komunitetit në vendimmarrje është bazë e qeverisjes sonë (Foto)

Lëvizja Vetëvendosje mbrëmë ka mbajtur tubim në fshatin Tërpezë e Poshtme, kjo është bërë e ditur nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare nga Adem Berisha kandidat për kryetar.

Ai ka falënderuar të pranishmit për mbështetjen e ngrohtë që vazhdimisht e kanë ndaj Vetëvendosjes dhe njëkohësisht ka garantuar se me qeverisjen e Lëvizjes në Malishevë pjesëmarrja e komunitetit në vendimmarrje për projektet infrastrukturore dhe për vendimet tjera të komunës do të jetë bazë e angazhimit të gjithnjëshëm të saj.

Më poshtë keni postimin e plotë të z. Berisha: