Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Vetëvendosje në shënim të Ditës së Librit viziton Bibliotekën e Qytetit në Malishevës (Foto) – Malisheva Press

Vetëvendosje në shënim të Ditës së Librit viziton Bibliotekën e Qytetit në Malishevës (Foto)

Sot, në shënim të ditës botërore të librit, një delegacion i Lëvizjes Vetëvendosje Qendra në Malishevë, ka vizituar bibliotekën e qytetit dhe në këtë rast simbolikisht në mbështetje të bibliotekës, ata i kanë dhuruar disa ekzemplar të librave.

Kjo është bërë e ditur nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare të VV-së në facebook, ku përveç tjerash, anëtarët e Kuvendit Komunal nga radhët e këtij subjekti janë zotuar se “do të jetë përkushtim i tyre që biblioteka në Malishevë të ketë trajtim të dinjitetshëm institucional e shoqëror dhe që dashamirëve të leximit tu krijohen kushte të mirëfillta që sot fatkeqësisht po u mungojnë” thuhet mes tjerash në postimin e Lëvizjes Vetëvendosje.