Vetëvendosje në Llazicë, shpalos 30 zotimet e programit qeverisës të saj (Foto)

Lëvizja Vetëvendosje dhe kandidati i saj për kryetar i shoqëruar edhe nga kandidatët tjerë për kuvendin komunal, mbrëmë në prani të  banorëve të Llazicës, kanë shpalosur 30 pikat e programit qeverisës. Berisha ka thënë se prioritet në mandatin e tij do të jetë ndërtimi i parkut Industrial të pishat e Llazicës  ku do të krijohet infrastruktura për të investuar biznese vendore e ndërkombëtare, ndërsa përfituesit kryesorë do të jenë qytetarët e Llazicës dhe fshatrave përreth”.

Më poshtë postimi i plotë i z. Berisha: