Vetëvendosje merr mbështetje të fuqishme edhe në Vërmicë (Foto)

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Adem Berisha i shoqëruar nga Alban Krasniqi, bartës i listës së asamblistëve dhe Kaltrina Gashi, kandidate për Kuvendin Komunal, kanë shpalosur programin qeverisës për katër vitet e ardhshme në Malishevë. kjo është bërë e ditur përmes një postimi në facebook nga Berisha i cili mes tjerash ka falënderuar banorët e Vërmicës të cilët tradicionalisht e kanë mbështetur fuqishëm Lëvizjen Vetëvendosje.

Më poshtë keni postimin e plotë të z. Berisha: