Vetëvendosje merr mbështetje edhe nga banorët e Astrazupit dhe Maxharrës (Foto)

Kandidati për kryetar nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje i shoqëruar nga Alban Krasniqi që njëherit është bartës i listës së kandidatëve për Kuvendin Komuna, mbrëmë kanë takuar banorët e fshatrave Astrazup dhe Maxharrë. Ata kanë shpalosur programin e Lëvizjes për qeverisjen e Malishevës në katër vitet e ardhshme dhe kanë kërkuar mbështetjen e tyre për fitoren e Vetëvendosjes.

Më poshtë keni postimin e plotë të z. Berisha: