Vetëvendosje mban tubim në fshatin Panorc (Foto)

Lëvizja VETËVENDOSJE! në Malishevë, ka mbajtur mbrëmë tubim me banorët e fshatit Panorc,  kjo është bërë e ditur nga Vetëvendosje, përmes faqes zyrtare në facebook.

Bazuar në aktivitetet e bëra publike nga ky subjekt politikë vërehet një mbështetje dhe përkrahje e madhe nga qytetarët edhe në Malishevë.

Postimin e plotë të VV-së mund ta shihni me poshtë: