Vetëvendosje mban tubim mobilizues në Pagarushë

Lëvizja Vetëvendosje mbrëmë ka mbajtur tubim mobilizues në Pagarushë. Të pranishëm ishin katër kandidatët për deputet Gani Krasniqi, Nexhat Kryeziu, Behie Sertolli si dhe Jetmira Vrenezi.

Këtë e kanë bërë të ditur nëpërmjet faqes se LVV në Facebook