Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Vetëvendosje kërkon që Pishina e Banjës të mbetët në menaxhimin e Komunës së Malishevës – Malisheva Press

Vetëvendosje kërkon që Pishina e Banjës të mbetët në menaxhimin e Komunës së Malishevës

Në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal në Malishevë e cila po mbahet sot dhe ku pikë e rendit të ditës është Dhënia në shfrytëzim e Pishinës së Banjës, pas një debati të gjerë anëtari i Kuvendit Komunal nga Lëvizja Vetëvendosje, Alban Krasniqi, ka kërkua nga asamblistët që pishina e Banjës të mbetët në menaxhimin e komunës, duke dhënë kështu një varg argumentesh pse kjo pishinë si pasuri publike e komunës të mbetët në menaxhim të saj. Po ashtu, Krasniqi ka kërkuar që disa kategori sociale siç janë: pensionistët, kategoritë e dala nga lufta, rastet sociale dhe anëtarët e klubeve të notit të jenë të liruar nga pagesa. Sipas Krasniqit nën menaxhimin e komunës do të ishte e mundur që edhe çmimet të jenë më të ulëta dhe në këtë mënyrë shfrytëzimi i pishinës do të ishte në interes të qytetarëve e jo në interes të grupeve të caktuara të cilat e shfrytëzojnë atë për interesa te veta duke e dëmtuar gjepin e qytetarëve.