VETËVENDOSJE! hapë zyrë në fshatin Bellanicë (foto)

Lëvizja Vetëvendosje dje gjatë ditës ka bërë hapjen e zyrës së saj në fshatin Bellanicë.

Këtë gjë e ka bërë të ditur kandidati i këtij subjekti për kryetar të Malishevës Adem Berisha, në faqen e tij zyrtare në facebook.

Më poshtë postimi i plotë i z. Berisha

“Kisha kënaqësinë të jem prezentë në hapjen e zyrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në fshatin Bellanicë. Kjo zyrë do të shërbejë si urë lidhëse mes qytetarëve të Bellanicës dhe fshatrave për rreth, në mënyrë që të jemi sa më pranë tyre, dhe të jemi zëri i tyre.
Mikpritja e aktivistëve dhe qytetarëve prezent, më bëri të ndihem i respektuar, në veçanti që takova shumë bashkëpunëtor, bashkëluftëtarë, miq dhe dashamirë.”

http://facebook.com/permalink.php?story_fbid=1420170858098405&id=1415693585212799