Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Veteranët dalin tek ura e Ibrit, nuk iu lejohet t’i afrohen murit – Malisheva Press

Veteranët dalin tek ura e Ibrit, nuk iu lejohet t’i afrohen murit

foto-1Rreth 100 veteranë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë tubuar sot tek ura kryesore e Ibrit, në shenjë kundërshtimi të ndërtimit të murit në Mitrovicë, raporton KP.

Ka prezencë të shtuar të forcave të Policisë së Kosovës dhe nuk po lejojnë që veteranët t’i afrohen murit. Ndërkohë, është arritur një marrëveshje që vetëm 4 përfaqësues të veteranëve të afrohen afër murit.