Vetëm dy muajsh dhe flet (Video)

femijaChristian Jones është vetëm dy muajsh por është bërë mjaft i njohur në internet. Nëna e tij, Samantha Jones po mundohej ti dërgonte një video të djalit shoqes së saj, Amber në Snapchat.

“A mund të thuash “Hello Amber”?, e pyet Samantha vogëlushin. Ajo priste ndonjë të qeshur nga i biri, por u çudit kur ai tha falën e parë në jetën e tij.

Samanta shpërndau më pas videon në Facebook, ku ka marrë më shumë se 293 mijë shikime dhe 11 mijë shpërndarje.