Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Vërshime të rrugës edhe në fshatin Marali (Video) – Malisheva Press

Vërshime të rrugës edhe në fshatin Marali (Video)

Pothuajse e tërë komuna e Malishevës është duke u ballafaquar me vërshimet që kanë përmbytur shumë rrugë dhe toka bujqësore. E tillë situatë e vështirë është duke mbizotëruar edhe në fshatin Marali, saktësisht në lagjen Bekolli, rruga e kësaj lagje e cila është e pa asfaltuar ka marrë formë krejtësisht tjetër dhe nuk të ngjanë me rrugën më. Në videon e siguruar nga Mp, shihet situata në këtë vendbanim, ku vërshimet kanë shkatërruar në tërësi rrugën e lagjes banorët e së cilës kanë mbetur të ngujuar nga këto vërshime.