Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Vazhdon sondazhi për kryetarin më të mirë të Malishevës, garë e ngushtë në mes Krasniqit dhe Begajt – Malisheva Press

Vazhdon sondazhi për kryetarin më të mirë të Malishevës, garë e ngushtë në mes Krasniqit dhe Begajt

kryetaret e komunes se malishevesSondazhi i filluar dy ditë më parë për kryetarin e më të mirë të Malishevës ës është duke u bërë mjaft interesant. Aktualisht është një rezultat i ngushtë në mes kryetarit të parë të pasluftës të Komunës së Malishevës dhe atij aktual Ragip Begaj. Sondazhi do të vazhdoj edhe për një ditë.
Për të votuar përmes telefonit klikoni këtu: http://www.malishevapress.com/yop-poll-archive/