Vazhdon provokimi i serbëve përmes vizitave fetare

arrestimi_gjakoveSot disa autobus me serb kanë vizituar kishën në Gjakovë dhe në fshatin Mushtisht të komunës së Therandës. Edhe këtë herë sipas qytetarëve në mesin e vizitorëve kishte njerëz të implikuar në masakrat, rrahjet dhe shkatërrimin e pronës së shqiptarëve gjatë luftës në Kosovë. Qytetar nga këto dy lokalitete kanë dalur të protestojnë me pankarta dhe parulla ku më pas ka pasuar nderhyrja brutale e policisë në Gjakovë duke arrestuar dy qytetarë që thuhet të jenë aktivist të Lëvizjes Vetëvendosje. /MalishevaPress
protesta-gjakove1 protesta-gjakove2