Vazhdon kundërshtimet mes asamblistit të PDK-së dhe Komunës, akuza nga të dy palët

Pas publikimit të disa fotografive nga asamblisti i PDK-së, Nebih Bibaj, ku shihej gjendja e disa rrugëve dhe e kanalizimit në fshatin Lladroc. Gjë për të cilën Bibaj akuzonte komunën e Malishevës se po i diskriminon banorët e fshatit Lladroc. I menjëhershëm ka qenë reagimi i komunës që nëpërmjet faqes zyrtare ne facebook, ka akuzuar asamblistin e PDK-së se po e shtrembëron të vërtetën.

Mirëpo këto akuza të ndërsjella nuk kanë përfunduar me kaq, Bibaj ka dërguar një kundër reagim ndaj komunës. që për lexuesit tanë po ua sjellim të dy këto reagime:

Reagimi nga Komuna:

 

Kundër reagimi i asamblistit Bibaj:  

Reagim ndaj komunës lidhur me pretendimet që unë paskam genjyer në atë qka kam pohuar në statusin tim, dalin ta shohin gjendjen e kanalizmit ne lagjen Tanashec është në gjendje të mjerushme prap po e perseris, une nuk kamë cek rrugë në atë lagje, por kemi lagjet tjera që janë rrugët në gjendje shumë te keqe, dua ti permeni edhe me emër të rrugëve:

Rr. Dushku

Rr. Agim Qela

Rr. Osman Bajra

Rr. Atlantiku

Qfar trillimi kanë bër për trotuar, asnjë kubëz në Lladroc nuk është e shtruar kët edhe ju dëshmojm.

Është shprehur Bibaj.