Ura e Fshajtë sfidon kërcyesit

Spectators watch as winning diver Florit Gashi launches himself from the Ura e Shenjte bridge during the traditional annual high diving competition, near the town of Gjakova, 100 kms south of Kosovo capital Pristina, Sunday, July 26, 2015. A total of 27 divers from Kosovo competed diving from a  22 meters high bridge into the Drini i Bardh river. (AP Photo/Visar Kryeziu) ORG XMIT: PRI104

Gara e kërcimeve nga Ura e Fshajtë me lartësi prej 18 metrash do të mbahet sot. Pjesëmarrësit në këtë garë do të hidhen nga ura me stile të ndryshme.

Kjo garë tashmë mbahet pothuajse çdo vit dhe sjellë shumë të pranishëm, duke krijuar një atmosferë shumë të mirë

Gjatë kësaj gare do të shpallën edhe fitues, për të cilët do të ndahen edhe çmime.

Për ndarjen e çmimeve do të jetë juria që do të japë vlerësimin e tyre për më të mirin.

Kjo garë do të organizohet nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Gjakovës.