Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Universiteti i Prishtinës Pret që t’i Kthehet Prona – Malisheva Press

Universiteti i Prishtinës Pret që t’i Kthehet Prona

kisha2-e1473941343790

“Është botërisht i ditur procesi i ndërtimit të këtij objekti në pronën tonë, sikundër që edhe baza juridike e këtij ndërtimi e ofruar nga një pushtet që për dekada promovoi dhe ushtroi dhunën dhe terrorin”, thekson UP në një komunikatë.

 Pas tensioneve të krijuara kohëve të fundit rreth kishës së papërfunduar ortodokse ka reaguar edhe vetë Universiteti i Prishtinës.

Përmes një komunikate, UP ka shprehur shqetësimin për ngjarjet e fundit rreth kësaj kishe.

Të shtunën, një grup studentësh u mblodhën tek objekti i papërfunduar fetar, për të cilin thanë se është okupues i hapësirës universitare.

Gjatë këtij aktiviteti ata u penguan nga Policia që t’i afroheshin kishës. Por, në fund arritën ta vendosin një pankartë, e cila u hoq pas pak minutave.