Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Damanek (Foto) – Malisheva Press

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Damanek (Foto)

Derdhja e ujërave të zeza si pasojë e prishjes së kanalizimit po vazhdon tash e sa muaj në fshatin Damanek. Javë më parë Malishevapress/ ka raportuar lidhur me këtë problem me të cilin vazhdojnë të përballën qytetarët e Damanekut, mirëpo edhe me tej Komuna E Malishevës nuk ka marr asnjë veprim për sanimin e kësaj gjendje. Një lexues i yni ka dërguar në redaksinë tonë, disa foto nga vendi ku vazhdojnë të derdhen ujërat e zeza në mes të fshatit dhe ku çdo ditë e më tepër po përmbyten shumë sipërfaqe të tokave bujqësore dhe njëkohësisht derdhja e këtyre ujërave po shkakton rrezik për shëndetin e qytetarëve në këtë fshat. Dhe kjo gjendje do të vazhdoj përderisa komuna nuk vepron për ta rregulluar kanalizimit dhe zgjidhjen e këtij problemi.