Rrëzohet nga një objekt, humb jetën punëtori

Një punëtorë ka humbur jetën në Prishtinë, derisa gjatë punës është rrëzuar nga objekti.

Njësitet policore kanë dal në vendin e ngjarjes. Është njoftuar edhe Inspektori i Ministrisë se Punës dhe Mirëqenies i cili ka dal në vendin e ngjarjes.Me urdhër të prokurorit trupi i pa jetë është dërguar në autopsi në Mjekësinë Ligjore.