Trafo e cila paraqet rrezik për banorët e fshatit Bubël (Foto)

trafo 2Një lexues i Malishevapress, nga fshati Bubël, ka dërguar në redaksinë tonë disa foto ku shihet trafo elektrike e cila është e hapur dhe paraqet rrezik për fëmijët dhe banorët tjerë të fshatit të cilët kalojnë çdo ditë në këtë pjesë të rrugës. I përveç tjerash ai ka thënë se në këtë gjendje trafo është lënë nga punëtorët e KEDS-it, të cilët kanë bërë disa riparime në rrjetin elektrikë, por që nuk e kanë mbyllur pastaj trafon. Banorët ndjehen të rrezikuar sidomos për fëmijët e tyre.

trafo 1