Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Thaçi: Zgjedhjet më 11 ose 18 qershor – Malisheva Press

Thaçi: Zgjedhjet më 11 ose 18 qershor

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në konferencën për media pas takimit me partitë politike dhe KQZ-në, ka njoftuar se 11 ose 18 qershori janë datat e mundshme për zgjedhjet e jashtëzakonshme.

Shumica e partive parlamentare u pajtuan për 11 qershorin, ditë në të cilën Kosova do të luajë ndeshjen kundër Turqisë në Shkodër.

Nëse vendoset për 18 qershorin, atëherë Kosova do t’i mbajë në datë të njëjtë me zgjedhjet e parlamentare në Shqipëri.