Tërmet në Kosovë

Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm është dëgjuar një dridhje toke e cila më shumë është ndjerë në rajonin e Dukagjinit.

Tërmeti ka ndodhur rreth orës 1:55 minuta, raporton lajmi.net.

Të dhënat:

Magnitude          ML 3.4

Region  KOSOVO *

Date time            2018-03-20 01:55:08.9 UTC

Location               42.47 N ; 20.44 E

Depth   2 km

Distances             64 km W of Pristina, Kosovo / pop: 550,000 / local time: 01:55:08.9 2018-03-20

19 km NW of Orahovac, Kosovo / pop: 22,100 / local time: 01:55:08.9 2018-03-20

8 km SE of Gllogjan, Kosovo / pop: 2,000 / local time: 01:55:08.9 2018-03-20

Sponsored by Revcontent
Riktheni Shikimin Tuaj Perfekt Në Një Javë Me Këtë Marifet
Bone Chilling Perfectly Timed Photos Taken At The Right Moment
28 Heartbreaking Photos North Korea Didn’t Want Released
16 Heartbreaking Deaths While Taking Selfies. #10 Will Make You Cry
These Perfectly Timed Moments Happen Only Once
These Photos Taken Before Tragedy Will Leave You Breathless
Si e përmirësova shikimin tim për dy javë
Zbulimi i ri Mjekët’: Thuaj ‘Lamtumirë’ Rrudhosjes dhe plakjes së lëkurës!
Dieta Më E Mirë Për Përtacët! Pa Stërvitje! Mënyra Më E Sigurt!