Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Të rinjtë malishevas japin ide mbi fushën e sigurisë në shkolla (Foto) – Malisheva Press

Të rinjtë malishevas japin ide mbi fushën e sigurisë në shkolla (Foto)

Qendra e Rinisë në Malishevë ka organizuar trajnim dy ditorë me nxënësit lidhur me fushën e sigurisë në shkolla, mbi edukimin joformal dhe zhvillimin e biznesit. Gjatë këtij kampi dy ditorë të rinjtë malishevas kanë pasur rastin ti shfaqin idetë e tyre kreative mbi fushat e lartpërmendura. Ky aktivitet është bërë i ditur nga Amrush Helshani, udhëheqës i Qendrës Rinore në Malishevë. Përveç tjerash Helshani është shprehur se “Këto ide të dala nga ky kamp do të jenë pjesë e planit të punës të Qendrës Rinore në Malishevë, për vitin 2018”. Ai po ashtu ka bërë të ditur se “Aktiviteti u zhvillua në kuadër të projektit “T’i Krijojmë Mundësitë Tona” , mbështetur dhe financuar nga GIZ, programi Rinia, Punësimi dhe Shkathtësitë”.

Më poshtë keni disa fotografi nga ky aktivitet rinorë: