Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Të rinjët e Mleqanit pastruan fshatin nga mbeturinat – Malisheva Press

Të rinjët e Mleqanit pastruan fshatin nga mbeturinat

mleqan

Rinia e fshatit Mleqan, dje shfrytëzuan kohën e mirë me diell dhe vikendin për të pastruar fshatin nga mbeturinat.

Aktivitete të tilla krijojnë ambient më të pastër dhe të sigurt për të gjithë qytetarët, andaj është një shembull që duhet ndjekur! /MalishevaPress

fusha futbollit mleqan1 mleqan2 mleqan3