Të martën perurohet shkolla e re në Damanek dhe zbulimi i bustit të dëshmorit

damanek

Të martën me 17 nëntor në shkollën e fshatit Damanek bëhet zbulimi i bustit të Dëshmorit “Ramadan Morina” njëherit edhe perurimi i shkollës së re me të njëjtin emër. /MalishevaPress