Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Supremja Ulë në 8 Vjet Dënimin për Sylejman Selimin – Malisheva Press

Supremja Ulë në 8 Vjet Dënimin për Sylejman Selimin

Gjykata Supreme ka miratuar pjesërisht ankesën e avokatëve të Sylejman Selimit, duke e liruar nga përgjegjësia komanduese.

Lajmi për vendimin e Supremes është konfirmuar nga avokati Tomë Gashi.

“Z. Selimi shpallet i pa fajshëm për peëgjegjësi komanduese për pikat e aktakuzës për të cilat Gjykata e Apelit e kishte shpallur fajtorë. Me këtë aktgjykim, Gjykata Supreme e Kosovës ka modifikuar aktgjykimin e Gjykatës së Apelit të vitit 2016, duke e ndryshuar këtë aktgjykim dhe duke e zbritur dënimet me aktgjykimet e mëhershme”, ka shkruar Gashi në Facebook. Ai tutje ka sqaruar se dënimi për Sylejman Selimin është zbutur nga 10 në 8 vite burgim.