Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Suksese të mëdha për atletët malishevas në “Elbasan Arena” (Foto) – Malisheva Press

Suksese të mëdha për atletët malishevas në “Elbasan Arena” (Foto)

Mirlinda Kryeziu dhe Albin Hoti, kanë arritur suksese të mëdha në kampionatin gjithëkombëtar i cili u mbajt dje me datë 17.05.2017, në stadiumin “Elbasan Arena”. Atletët nga klubi i Atletikës “Malisheva” kanë fituar tri medalje, duke u shpallur nënkampion në tri disiplina të garave.