Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Stop dënimeve kriminale për Lagjen e Trimave”, protesta të mëdha në Vienë – Malisheva Press

Stop dënimeve kriminale për Lagjen e Trimave”, protesta të mëdha në Vienë

Të dielën, në Vienë të Austrisë do të organizohet protestë kundër vendimit gjyqësor në shkallën e parë për rastin “Lagja e Trimave”.

Protesta fillon në orën 13, para Amabasadës së Maqedonisë në Vienë.

Siç bëhet e ditur nga këshilli organizativ i kësaj proteste, protesta bëhet për ti tënë “Stop dënimeve kriminale dhe raciste të Gjykatës në Shkup”.

Dje protesta kundër vendimit të Gjykatës Supreme në Shkup ka pasur në Tiranë, të dilën kishte në Shkup, të enjten në Pejë dhe Gjilan kurse të premten në Prishtinë.