Sot, ka ndërruar jetë nëna e dëshmorit Hamdi Berisha

untitledSot, me datë 08.01.2017, në moshën 80 vjeçare ka ndërruar jetë Hanife Berisha-Krasniqi, ju kujtojmë se zonja Hanife ishte nëna e dëshmorit të kombit, profesor Hamdi Berisha. Ajo së bashku me shumë nënat të tjera të kombit shqiptarë do të kujtohen përherë për sakrificën e tyre dhe për lavdin që i falën atdheut bijtë e tyre. Në fund ju njoftojmë së varrimi i të ndjerës bëhet nesër me: 09.01.2017, në varrezat e fshatit Gurbardh (Carravranë), nga ora 14:00.