Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sot, fillon dezinfektimi i zonave endemike në territorin e Malishevës – Malisheva Press

Sot, fillon dezinfektimi i zonave endemike në territorin e Malishevës

Të hënën me datë 22.05.2017, do të filloj dezinsektimi selektiv i zonave endemike në Komunën e Malishevës. Aktiviteti i dezinsektimit selektiv është i paraparë me Planin strategjik për parandalimin dhe luftimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Ky njoftim, shërben edhe për bletarët të cilët duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj bletëve gjatë ditëve ku bëhet dezinsektimi selektiv.

Dezinsektimi selektiv fillon në këto fshatra:

Me datë 22.05.2017, në fshatin Senik,

Me datë 23 dhe 24.05.2017, në fshatin Carrallukë.

Për fshatrat tjera do të ketë njoftim të ri në kohë reale.

Shtabi lokal për parandalimin dhe luftimin e EHKK