Sot bëhen 11 vite nga prezantimi i Iphonet të parë

Para 11 vjetësh Steve Jobs kishte prezantuar iPhonen e parë.

Ai e kishte përshkruar këtë produkt në prezantimin më 9 janar të 2007-s si tre në një, me kontroll me prekje, telefon mobil revolucionar dhe pajisje për të komunikuar me anë të internetit.

Që nga prezantimi i parë iPhone është bërë më shumë se kaq. Një simbol i industrisë teknologjike i një epoke të re – duke e bërë Apple kompaninë më të madhe në tregun botëror.

Madje ka spekulime se produktet e saj janë më profitabilet në botë.