Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sonte nata më e errët në 500 vitet e fundit – Malisheva Press

Sonte nata më e errët në 500 vitet e fundit

foto-1Në sajë të një eklipsi hënor gjatë natës më të gjatë të vitit sonte, njerëzimi do të përjetojë natën më të gjatë dhe të errët në 500 vitet e fundit.

Hija e Tokës do të fillojë sonte me mbulimin e hënës. Njerëzit në Evropë dhe Afrikë do të jenë në gjendje që të shohin vetëm një pjesë të eklipsit para se ajo të ndërpret nga lindja./Indeksonline/