Sondazhi: Ujësjellësi shërbimi me të cilin qytetarët janë më të kënaqur (rezultatet)

Ditë më parë malishevapress ka filluar një sondazh në lidhje me kënaqshmërinë e qytetarëve të komunës së Malishevës me shërbimet që ofrohen nga institucionet lokale si shërbimi i mbeturinave, zjarrfikësit, policia, ujësjellësi, komuna, shtëpia e shëndetit dhe Keds,.

Në sondazh kanë marrë pjesë rreth 350 persona ku 6% e tyre janë shprehur të pakënaqur me të gjitha institucionet.

 

Ja rezultatet: