Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sondazhi: Qytetarët nuk janë të kënaqur me qeverisjen e Begaj – Malisheva Press

Sondazhi: Qytetarët nuk janë të kënaqur me qeverisjen e Begaj

ragip-begaj-600Sondazhi i hapur në MalishevaPress me 4 nentor me pyetjen “Sa jeni të kënaqur me qeverisjen e Ragip Begajt” u mbyll sot në ora 15:00.

Për disa ditë qytetarët kishin mundësi që të përgjigjen me pyetjet “Shumë, Pak dhe Aspak”.

Edhe pse po bëhen dy vite që kur Kryetari Begaj ka marrë pushtetin në  Komunën e Malishevës, si  duket shumica prej tyre ende nuk janë të kënaqur me punën që ka bërë z. Begaj deri tani.

Sondazhi tregon ndarjen e qytetarëve në lidhje me qeverisjen begaj pasi që 50.32 % e lexuesëve nuk janë “aspak” të kënaqur me qeverisjen e Begajt deri tani, 40.76% janë “shumë”  të kënaqur ndërsa 8.92% janë shprehur “pak” të kënaqur.

sondazhi3