Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sondazh: A është i drejtë vendimi i Kuvendit Komunal për kushtëzimin e pagesës së mbeturinave me shërbimet komunale? – Malisheva Press

Sondazh: A është i drejtë vendimi i Kuvendit Komunal për kushtëzimin e pagesës së mbeturinave me shërbimet komunale?

BerlloguNë mbledhjen e së premtes të Kuvendit Komunal të Malishevës u mor vendimi për kushtëzimin e shërbimeve komunale me përjashtim të atyre të gjendjes civile, me rastin e mos  pagesës së faturës për mbledhjen e mbeturinave në Komunën e Malishevës.

Shërbimet që u kushtëzuan janë:Shërbimet kadastrale, shërbimet e ofruara nga drejtoria për urbanizëm, shërbimet e drejtorisë për shërbime publike, shërbimet e zyrës së prokurimit, si dhe shërbimet që ofrohen nga drejtoria për ekonomi, financa dhe buxhet (tatimi në pronë) si dhe kushtëzimin e taksës komunale për regjistrimin e veturave, në kuadër të Kuvendit Komunal të Malishevës.

Ju mund të votoni në sondazhin i cili ndodhet më poshtë.