Skandaloze: Në raportet policore Shkoza ende figuron si Millanoviq

shokozaaaaDje në fshatin Shkozë dy persona kanë pasur një mosmarrveshje e cila ka dërguar përleshje  fizike mes tyre. Policia ka identifikuar dhe arrestuar të dyshimtit të cilët  janë intervistuar, dhe me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Një gjë që vrehet në raportet policore të drejtoris regjionale të Gjakovës është se fshati Shkozë ende figuron me emrin Millanoviq./mp/