Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Skandaloze: Komuna e Malishevës planifikon ndërtimin e fushës sportive për shkollën në Maxharrë, ndërsa aty nuk ka fare objekt shkollor (Dokument) – Malisheva Press

Skandaloze: Komuna e Malishevës planifikon ndërtimin e fushës sportive për shkollën në Maxharrë, ndërsa aty nuk ka fare objekt shkollor (Dokument)

komunaDje, është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit Komunal të Malishevës ku si pika të rendit të ditës kanë qenë: Projekt buxheti për vitin 2017, dhe Raporti i Drejtorisë së Arsimit dhe i Shëndetësisë.

Në këtë mbledhje me theks të veçantë është diskutuar për buxhetin për vitin e ardhshëm. MalishevaPress ka siguruar një kopje nga ky Projekt Buxhet ku kemi gjetur një sërë parregullsish brenda këtij Projekt buxheti. Në dokumentin e siguruar shihet se si Komuna e Malishevës ka futur në projekt buxhet terene sportive nëpër shkolla të disa fshatrave të cilat në fakt nuk kanë fare shkolla.

Në pjesën e buxhetit për investimet në arsim Komuna ka planifikikuar ndërtimin e tereneve sportive në siç është shkruar shkollat në fshatin Maxharrë e Gajrak, por, që realisht në Maxharrë nuk ka fare shkollë,  kurse shkolla në fshatin Gajrak ka kohë që është e mbyllur për shkak të reduktimit të madh të numrit të nxënësve të cilët mësimet i ndjekin në shkollën e lagjes Begaj në Banjë. MalishevaPress/

foto-2