Skandaloze: Dalin në “shesh” keqpërdorimet me maturantë (dokument)

 Lidhur me lajmin e postuar “Malishevë: Ankohen maturantët po na manipulojnë me çmimet e mbrëmjes së maturës” ka reaguar edhe njëri nga ofertuesit që ka qenë BIMI -2. Në një koment tek postimi i këtij lajmi është akuzuar komisioni i formuar për organizimin e mbrëmjes së maturës se ka manipulime të mëdha me nxënësit.

Sipas komentuesit që thotë të jetë një nga ofertuesit shuma prej 16 euro është skandaloze ngase ne jemi refuzuar për shkak të çmimit të lartë  e që ka qenë 12euro si dhe shumë oferta tjera. BIMI-2 ka publikuar edhe ofertën që komisioni e ka refuzuar. Lidhur me këtë çështje ka shumë paknaqsi edhe tek nxënësit.

Më poshtë e keni reagimin dhe oferte: